Psycholoog Amsterdam West
telefoonnummer psycholoog amsterdam west 020 - 419 6903
e-mailadres psycholoog amsterdam west info@psycholoogamsterdam-west.nl
psycholoog Amsterdam west

Beroepscode voor psychologen NIP | Psycholoog Amsterdam West

Alle onze psychologen zijn universitair opgeleid en volledig gecertificeerd als psycholoog. Daarnaast is Psychologenpraktijk Pro InSight ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (NVVP). Hieronder vindt u meer informatie over onze beroepscode en over wat u van ons mag verwachten.

Wat mag u als cliŽnt van de psycholoog verwachten?

U mag als cliŽnt van de psycholoog verwachten dat deze u met respect behandeld en dat hij of zij volledig oog heeft voor uw situatie. De psycholoog zal op een open en warme manier met u omgaan en een vertrouwensband met u opbouwen zodat u zichzelf gemakkelijker bloot kan stellen. Vertrouwen is een zeer belangrijke basis voor de relatie die u met de psycholoog zal hebben als cliŽnt.

De psycholoog zal u aan het begin van de therapie altijd vertellen wat u kunt verwachten van de behandelingen, wat u mag verwachten op het gebied van resultaat, wat de kosten zijn en hoe de vergoedingsregeling geldt (nb: minstens vijf vergoede behandelingen vanuit het basispakket, mogelijk meer als u ook aanvullend verzekerd bent).

De psycholoog heeft een zeer strikte geheimhoudingsplicht tegenover derden. Hierdoor kan de psycholoog dus alleen met uw toestemming gegevens over u verstrekken aan bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij.

Contact met de praktijk

Voor meer informatie over de behandelingen of wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u hier contact met ons opnemen: contactpagina Psycholoog Amsterdam West. U kunt tevens telefonisch contact met ons opnemen via: 020 419 69 03.

nederlands instituut van psychologenNIP nederlands instituut psychologen Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
psycholoog Amsterdam West contact

Cursussen

mindfulness leiden trainingLees meer over onze cursussen stress-reductie.
Psycholoog West is lid van:
NVVPNIP nederlands instituut psychologen

Deel onze website: