Psycholoog Amsterdam West

Praktijk van Susan Dechering
bg

Burnout therapie in Amsterdam West

Je voelt je emotioneel uitgeput en merkt dat je weinig motivatie meer kan opbrengen voor je werk. Alle werkzaamheden voelen ‘zwaar’ aan en misschien voel je je ook wat vervreemd ten opzichte van je werk. Uiteindelijk kan het zelfs zo erg worden dat je niet meer in staat bent om je werkzaamheden nog goed uit te voeren.

Waarschijnlijk heb je dan last van een burn-out, of zit je er dicht tegenaan. Een burn-out is een verzamelnaam voor een aantal klachten bij elkaar die komen door oververmoeidheid. Deze vermoeidheid is subjectief, dat wil zeggen het is geen fysieke vermoeidheid, maar komt vaak doordat je het gevoel hebt dat je van alles ‘moet’ waarbij je het gevoel kan hebben dat je achter de feiten aan rent en geen overzicht meer hebt. Vaak zorgt voor stress, chaos en veel pieker-gedachten, onrust en soms ook black-outs en verminderde concentratie.

Ik help je graag om weer ontspanning te vinden, je energie weer op te bouwen zodat je het leven lichter en met meer plezier kan ervaren. Herstel is de eerste prioriteit! Vervolgens help ik je om niet vanuit angst te leven en vanuit je hoofd maar om weer in contact te komen met je gevoel en deze leiden te maken voor de keuzes in je leven. De remedie is om in contact te komen met je intuïtie en doormiddel van vertrouwen weer stevig in het leven te staan en met veel meer gemak bergen te verzetten!

Wanneer je bij jezelf de behoefte aan professionele ondersteuning herkent om zodoende een burnout te kunnen voorkomen of, indien het al zover is, om er juist van te herstellen, neem dan gerust contact met me op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent bij mij van harte welkom.

Psycholoog Dechering in Amsterdam West

Susan Dechering

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen