Psycholoog Amsterdam West

Praktijk van Susan Dechering
bg

In drie stappen

Ik werk volgens een opzet met drie fases:

Fase 1: Onderzoek (Know thyself)

In deze fase zullen we onderzoek doen naar jouw realiteit. Hierbij brengen we in beeld wie jij bent, hoe jouw emotionele wereld eruit ziet en hoe je bent gevormd door je verleden en jouw familie (banden en historie). We kijken wat daardoor belangrijk voor je is geworden en wat je sterke en zwakke punten zijn. Al bij al wordt in deze module duidelijk welk belang jij hebt om te veranderen en wat het moeilijk maakt voor je om dit te doen.

Fase 2: Healing & Empowerment

De tweede fase heeft als doel om de haalbaarheid van je gewenste gedrag en uitkomst te vergroten. Dit doen we door de belemmeringen weg te halen, je in jouw kracht te zetten en jouw kracht te vergroten.

Fase 3: Actie & Uitvoering

In de derde fase ga je aan de slag met de transformatie! We beginnen met het creëren van de juiste mindset voor een vruchtbare levenshouding. Hierdoor wordt het makkelijker voor je om te groeien naar de persoon die jij wilt zijn en het leven te creëren wat bij je past. Dit doen we door te kijken welke grenzen jij moet bewaken. Wat moet je stoppen, loslaten of accepteren? En welke behoeften heb je en hoe kun je deze vervullen? Tot slot sluiten we af door te evalueren en een preventie-terugvalplan te maken.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Dechering in Amsterdam West

Susan Dechering

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen