Psycholoog Amsterdam West

Praktijk van Susan Dechering
bg

Training: E'motion Management voor hoog sensitieve young professionals

voor een lichter leven met meer innerlijke rust, liefde en geluk

Herken je dit?

Herken jij dat je moeite hebt om dat negatieve kritische stemmetje uit te schakelen? Last hebt van twijfels, onzekerheid of emotionele triggers of buien? Snap je soms niet waarom je heftig reageert in relaties of op het werk? Heb je last van faalangst? Of voel je je moe en opgebrand omdat je van alles lijkt te ‘moeten’? Baal je van jezelf omdat je erg streng voor jezelf kan zijn? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om emotionele blokkades op te heffen, meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ontwikkelen om onbevangener in het leven te staan!

Hoe zou het zijn als?

 • Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je zonder twijfel weet wat je moet doen. Zo ook zelfstandiger heldere besluiten kan maken omdat je precies weet wat je wel en niet wilt.
 • Je rust en overzicht hebt, waardoor je vol durft te leven zonder stress. Je meer onbevangen leeft en het leven als een speeltuin kan ervaren. Je weer kan genieten van de kleine dingen.
 • Je met trots en tevredenheid kan kijken naar waar je nu staat en je daarnaast ook vol energie je geïnspireerd voelt om het leven te creëren van je dromen.
 • Je je verbonden voelt met anderen en volop ervaart dat je zij er voor je zijn. Je weet namelijk dat er altijd hulp is van anderen en het universum.

Als het zo door blijft gaan dan...

Voel je je constant gestrest waardoor je steeds minder productief wordt en je nog meer het gevoel krijgt dat je achter de feiten aan rent. De kleinste taken kunnen dan behoorlijk zwaar zijn om uit te voeren. Op den duur raak je opgebrand en misschien wel burned-out.

Al die stress gaat niet alleen maar ten koste van je energie, het is ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig want dat is precies wat je nodig hebt nu je belangrijke levensbeslissingen te maken hebt. Als je niet uit kijkt blij je hangen in ‘analysis paralysis’ dat wil zeggen dat je helemaal geen besluit meer maakt uit angst om het verkeerde besluit te nemen. Hierdoor kom je geen stap veder.. Zo mis je kansen; de juist baan, relatie, woning of het krijgen van kinderen kan aan je voorbij gaan...

Voorkomen is beter dan genezen

Ik kan daarom niet wachten om je kennis te laten maken met mijn training: E’motion Management voor HSYP! Aan de hand van 3 modules leer je in deze training leer je wat jouw emoties je te vertellen hebben, hoe je beter met ze om kan gaan en hoe je hoe goed in contact komt met je intuïtie en hier naar kan luisteren om een onbevangen leven te creëren met meer liefde, geluk en innerlijke rust!

Als je klaar bent voor verandering...

De transformatie bij ambitieuze, hoog sensitieve young professionals:

Als je klaar bent om de verandering te maken van overleven naar volop leven maar je hebt begeleiding nodig van een professional die zelf dit pad al heeft bewandeld...

Jouw Docente

Susan Dechering

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut. In de loop van de jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van mijn hooggevoeligheid en sinds twee jaar ben ik ook in opleiding tot medium. Daarnaast schrijf ik maandelijks blogs voor de datingssite: Relatieplanet.

Met 1-op-1-sessies, webinars en (online) trainingen help ik je om beter in contact te komen met jezelf. Daardoor ga je meer zelfliefde ervaren om vervolgens een betere verbinding met anderen op te bouwen. Kom ook eens langs voor een sessie in mijn praktijk in Amsterdam West!

Dit levert het op

Deze training helpt je om een persoon te worden die vol vertrouwen en liefde in de wereld staat. Het zal je de volgende dingen brengen:

 • Meer zelfvertrouwen;
 • Meer zelfcompassie waardoor je minder streng voor jezelf hoefte te zijn;
 • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf, waardoor anderen je respectvoller zullen behandelen;
 • Herkenning van je grenzen, ze kunnen bewaken door voor jezelf op te komen en mensen of dingen los te laten die niet goed voor je zijn;
 • Een helder idee over wat je ware behoeften zijn en weten wat het verschil is tussen je behoeften en wensen;
 • Meer in contact met je gevoel;
 • Hierdoor meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit;
 • Meer kracht, gevoel van controle en moed;
 • Je goed genoeg voelen over jezelf en daardoor ook op werk, in de liefde en relaties;
 • Meer lichtheid en levenslust;
 • Een authentieker leven: je zult meer vrijheid ervaren om jezelf te uiten;
 • Je zal je ontwikkelen tot een veilig en emotioneel beschikbaar persoon voor anderen om gezonde relaties mee te ontwikkelen.

In mijn training ga ik in op de volgende onderdelen en kom je alles te weten over:

 1. Bewustwording van je verdrongen emoties en je destructieve patronen
 2. Healing van emotionele blokkades
 3. Zelfliefde, het zelf ideaal, zelfbeeld, zelfcompassie en je zelfwaarde
 4. Zelfzorg
 5. Hoe je je droomleven kan creëren met behulp van spiritualiteit

Aanmelden

Meld je nu aan en ontvang de training voor de prijs van €1235,-

Als je je nu al aanmeld ontvang je een korting van €175,- en betaal enkel nog €1060,-

Stuur mij hiervoor een bericht via het contactformulier.

Curriculum

Bonussen

Ik help je graag van A tot Z en laat ik je niet vallen zodra de training over is. Veel mensen vergeten het belang van nazorg die je nodig hebt nadat je door een hele transformatie bent gegaan.

Deze nazorg geef ik je met liefde en krijg je van mij cadeau in de vorm van een bonus module: Hoe nu verder?

Hierin reik ik je nog tools aan om alles op een rijtje te zetten, na te gaan wat nog meer aandacht van je vraagt, wat je kan doen om blijvend profijt te hebben van je resultaten en welke vervolg stappen je nog kan zetten. Om dit grondig te doen spreek ik graag 1 op 1 met je af in een individueel eindgesprek. Dit is een online sessie van 75 min, waarbij we alles op een rijtje zetten. Samen lopen we alles na en help ik je om waakzaam te zijn op je blinde vlekken.

Aanmelden

Als je je nu al aanmeld ontvang je een korting van €175,- en betaal enkel nog €1060,-

Stuur mij hiervoor een bericht via het contactformulier.

De cursus is opgebouwd uit:

 • Wekelijks master classes met psycho-educatie
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 online feedback classes in groepsverband
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen

Veelgestelde vragen

 • Wanneer begint en eindigt de cursus?
  De cursus begint op 5 juli 2021 en heeft geen eind datum! Voor deze cursus staat 3 maanden, maar het is ook goed mogelijk om deze online cursus volledig op jouw eigen tempo online te volgen - jij bepaalt wanneer je begint en wanneer je klaar bent.
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Hoe klinkt levenslange toegang? Na je inschrijving heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zolang je wilt - op alle apparaten die je bezit.
 • Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
  Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan de eerste 30 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Aanmelden

Als je je nu al aanmeld ontvang je een korting van €175,- en betaal enkel nog €1060,-

Stuur mij hiervoor een bericht via het contactformulier.

Heb je misschien nog twijfels? Vraag dan een gratis telefonische kennismaking aan om samen na te gaan of de training wat voor jou is!

Psycholoog Dechering in Amsterdam West

Susan Dechering

 • Geregistreerd psycholoog
 • Intake op korte termijn
 • Geen verwijsbrief nodig
 • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen