Psycholoog Amsterdam West

Praktijk van Susan Dechering
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Erik:

"In het verleden bij meerdere psychologen geweest maar zonder enig succes. Ze wisten niets bij me los te maken en triggerde me niet met de juiste vragen op het juiste moment. Maar wat een opluchting dat ik 1,5 jaar geleden bij Susan naar binnen liep. Ze wist me meteen te raken met scherpe vragen, inzichten en de juiste tools. Ze voelt je feilloos aan en ze zorgt voor een warme omgeving waar je je zeer snel thuis zal voelen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en ze heeft een zeer brede kennis. Van relatie therapie tot carrière issues of het benaderen vanuit een spirituele kant.

Ik ging na elke sessie met een zeer goed gevoel naar buiten en had ook echt zin om aan mezelf te werken. Ze is professioneel en maakte me enthousiast. Door haar heeft mijn verleden en mijn gevoel de juiste plek gekregen. Tevens heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen persoonlijkheid. Ik zit door Susan weer heerlijk in mijn vel. Zonder enige twijfel kan ik Susan echt aan iedereen aanraden."

Anne-Carien:

"Susan is heel fijn, slim en goed in wat ze doet. Ze kan helderheid brengen in een crisis :) Ze kan je echt op een andere manier naar moeilijke situaties in je leven laten kijken. Ze helpt je dingen beter begrijpen. En deze vervolgens te verwerken en leert je hier ook op een andere manier, die beter voor jezelf is, mee om gaan. De stap van mijn hoofd naar mijn lichaam heeft zij begeleid, spiritueel maar ook heel praktisch!"

Philip:

"Uniek! Susan heeft een gave die ze inzet als een kracht. Ze weet met de juiste balans tussen spiritualiteit en nuchterheid, energie en gevoel om te zetten in rake woorden. Met haar healing was ze in staat om patronen uit het verleden te vertalen naar gedrag van vandaag en hoe hierin te kunnen veranderen. Het heeft mij letterlijk en figuurlijk verlichting gebracht zodat ik in staat ben om energieker, helderder en vrijer mijn dag te (be)leven. Wat Susan mij heeft gebracht is geen aanrader, maar een must! Dankbaar!"

Goran en Svjetlana:

"Toen niets meer leek te werken tussen ons, na jaren samen te zijn geweest, waren wij vol bedenkingen over een goede afloop van onze relatie die leek te stranden. Met die uitzichtloze situatie kwamen wij bij Susan en de klik viel al tijdens de eerste sessies. Susan wist precies uit te leggen wat er zich afspeelde tussen ons en ze legde de nadruk op de belangrijke zaken die we moesten begrijpen en daarna oplossen. Het teruggrijpen naar de theorie met duidelijke uitleg van Susan over de pijn die wij beiden afzonderlijk voelden en het geven van handvaten om dit in de praktijk op te lossen heeft ervoor gezorgd dat wij hoop kregen. Susan wist in elke sessie weer de pijnpunten te vinden, bespreekbaar te maken en werkte met ons samen om voor ons beiden de pijn te verklaren, te begrijpen en een manier te vinden om daarmee om te gaan. Langzamerhand leerden wij om deze pijn te delen met elkaar en de connectie tussen ons opnieuw te vinden. Begrip, vertrouwen en liefde die tussen ons weer opbloeide was het resultaat hiervan. Hard werken aan een relatie helpt echt. Dank je wel Susan, je bent een topper!"

M:

"Per toeval in aanraking gekomen met opstellingen bij Susan. Ik kende het begrip nog helemaal niet, maar het kwam op mijn pad en ik ben daar erg blij mee.

De opstellingen worden geleid door Susan en ze doet het fantastisch. Ze voelt heel goed aan wat de situatie is en laat de opstelling optimaal functioneren. Ze heeft in de paar keer dat ik erbij heb mogen zijn veel mensen verder kunnen helpen. Om dit bij te wonen is een mooie ervaring, waaruit je ook je eigen aandachtspunten kunt halen om aan te werken.

Ook ik heb mijn vraag kunnen stellen. Dankzij mijn erg emotionele familieopstelling ben ik verder gekomen in mijn eigen proces van heling, waarvoor ik haar heel dankbaar ben.

Een paar dagen na de opstelling heb ik nog een debriefing gehad en ze weet haarfijn de pijnpunten te benoemen wat ik verder mee kan. Echt heel erg bedankt!"

Denise:

"Susan is al een tijdje mijn psychologe. Ik ben bij haar terecht gekomen o.a. omdat relaties telkens niet goed afliepen, mijn verdriet daarover steeds heftiger werd en mijn zelfbeeld (daardoor) steeds negatiever werd. Susan heeft mij laten zien hoe gebeurtenissen van nu (onverwerkte) pijn van vroeger kan raken alsof er een wond wordt opengehaald en hoe dit verband houdt met bijvoorbeeld mijn zelfbeeld. Susan vindt altijd direct de kern waardoor ik mij begrepen voel, maar nog belangrijker; ze geeft mij bruikbare handvatten en stappen zodat ik pijn en vaste patronen van vroeger herken, een plekje kan geven en vervolgens hoe ik er zelf beter mee kan omgaan. Ze benadrukt altijd het positieve. Waar ik zelf bijvoorbeeld eerst nog niet zag dat ik stappen vooruit ging door de therapie, was het Susan die aan gaf hoe goed de stappen waren die ik maakte. Naast haar aanpak, waar ook zeker humor om de hoek komt kijken, is Susan een attent en warm persoon en vindt zij niks gek. Hierdoor krijg je het vertrouwen dat je je nergens voor hoeft te schamen en alles bij haar kan zeggen, hoe eng of moeilijk je dat misschien zelf vindt.

Susan is een onwijs fijn persoon en ik ben heel blij dat zij mijn psychologe is!"

Naomi:

"Susan is echt een super fijn, lief, intuïtief en medelevend persoon. Ontzettend goed in luisteren en kan goed de rode lijn uit het gesprek halen wat veel inzichten oplevert. Ze is een persoon die ik vertrouw en mij veilig bij voel. Echt een aanrader!"

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Dechering in Amsterdam West

Susan Dechering

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen