Psycholoog Amsterdam West

Praktijk van Susan Dechering
bg

Psycholoog Susan Dechering - Even voorstellen

psycholoog Amsterdam Susan Dechering

Hoi, ik ben Susan. Als intuïtief psycholoog begeleid ik al veel jaren allerlei verschillende mensen om meer liefde en geluk in hun leven te creëren.

Psychologie met de paplepel ingegoten

Mijn nieuwsgierigheid voor psychologie, is bij mij al vroeg ontstaan. Met een vader als antropoloog en een moeder als kinderarts werd ik al vroeg aan het denken gezet over de beweegredenen van mensen. Hoezeer je ook niet op je ouders wilt gaan lijken, uiteindelijk valt de appel niet ver van de boom. Ik heb net als mijn ouders dezelfde fascinatie voor; mensen met hun emoties, relaties, psychologie, liefde en geluk.

Mijn persoonlijke pad

Ik geloof dat je gevoel en intuïtie een kompas zijn in het leven. Zelf heb ik ook altijd mijn hart gevolgd. Na het behalen van mijn Master Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik bijvoorbeeld mijn passie voor dansen gevolgd door een internationaal programma voor dansstudenten te volgen in New York. Door mijn ervaring met dans en zang kwam ik op de radar bij de marketing en sale director van The Walt Disney Company. Naast dansen heb ik ook affiniteit met het bedrijfsleven en zodoende heb ik een overstap gemaakt van eerste lijn psycholoog naar de marketing bij Disney en later ook naar sales. Echter miste ik de diepgang en de verbinding met mensen die er ontstaat als ik werk als psycholoog. Ik heb daarom gekozen om definitief terug te keren naar de psychologie. Ik raak namelijk het meest vervuld als ik met mensen echt contact kan maken en ze help, maar dan niet binnen de reguliere zorg. Mijn bedrijfservaring gaf mij de mogelijkheid om mijn eigen vrijgevestigde praktijk beginnen. Inmiddels werk ik geruime tijd als zelfstandig psycholoog waarbij ik de vrijheid heb om te behandelen volgens mijn eigen visie en missie. Zo kan ik los van de regel- en wetgeving van zorgverzekeraars behandeling op maat geven waarbij jij als client centraal staat.

Spiritualiteit en mediumschap

De vrijheid in mijn praktijk heeft er toe geleid dat mijn intuïtie de ruimte kreeg om zich verder te ontwikkelen. Ik werd mij steeds meer bewust van mijn sensitiviteit voor energieën. Tijdens mijn begeleiding bij rouwverwerking sessies kreeg ik soms de overledene te zien of boodschappen door. Op die manier ontdekte ik mijn talent voor mediumschap. Omdat ik ben groot gebracht met een wetenschappelijke achtergrond en ik een erg groot scepticus was ten opzichte van ‘zweverige’ en alternatieve zaken heb ik lang moeite gehad met erkennen van mijn ‘gave’. Ik ontdekte dat in Engeland mediumschap een erkende professie is en daar gedegen opleidingen bestaan met kwaliteitskeurmerken. Door deze ontdekking en goede begeleiding door docenten heb ik meer begrip en kunde over mijn gave kunnen krijgen en deze helemaal omarmt. Inmiddels breng ik in mijn werk de twee aspecten van mij samen: mediumschap en psychologie. Het is een mooie combinatie die elkaar aanvult. Het hart en het hoofd, de geest en de ziel, deze zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een intake in te plannen.

- Susan

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen