Tielman Psychologenpraktijk

Psycholoog Amsterdam-West en Online

bg

Wat kenmerkt mijn aanpak?

In mijn gesprekken besteed ik veel aandacht aan veiligheid. Als jij je veilig voelt, durf je ook beter te vertellen wat er speelt. Dat is dus een eerste belangrijke voorwaarde om een goed traject te starten.

Daarnaast neem ik een luisterende, niet beoordelende houding aan. Zodat we kunnen gaan uitzoeken wat er speelt. Ik wil eerst goed in kaart hebben hoe jouw leven eruit ziet, zodat ik goed kan aansluiten op wat je nodig hebt.

Ik ben betrokken en een empathisch iemand. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten op waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast geloof ik erin dat als we als een team samen gaan zoeken naar wat bij jou werkt, je zelf ook op deze manier naar jezelf gaat kijken. Je word dan als het ware je eigen coach, en als dat je lukt dan heb je mij niet meer nodig om veranderingen door te voeren in je leven.

Spreekt dit je aan?

Dan nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en om, als je snel aan de slag wilt, ook direct een eerste afspraak in te plannen. Ik hoor graag van je.

Psycholoog Sonja Tielman in Amsterdam West en in Amstelveen

Sonja Tielman

  • Ervaren psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook buiten kantooruren
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen