Tielman Psychologenpraktijk

Psycholoog Amsterdam-West en Online

bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Nadine:

"Sonja is echt een ontzettend fijne en betrokken psycholoog. In het verleden bij meerdere psychologen geweest zonder echt resultaat, dus ik was enorm blij om die onderlinge klik te voelen, te ervaren dat de aanpak bij mij past en dat het traject zijn vruchten afwerpt. Een aanrader dus!"

Ana:

"Twijfel, twijfel, twijfel. Dat was altijd zo kenmerkend voor mij. Ik kon geen beslissingen nemen, want was altijd bang dat het de verkeerde zou blijken. Daarom bleef ik stilstaan in mijn werk, vriendschappen en relaties. Ik was dit zat maar kwam zelf niet verder. Een collega raadde Sonja aan. In de gesprekken met haar leerde ik zoveel over mezelf. Nu ik beter begrijp hoe ik in elkaar zit ben ik minder gefrustreerd en vind ik mezelf leuker. Ik heb ineens zin om nieuwe dingen uit te proberen en kom er dan vanzelf achter of iets bij mij past."

Monique:

"Sonja is prettig in de omgang en ik kan haar aanraden. Ze is inlevend, liefdevol en heeft humor. Een echt mensen mens, ik heb veel van haar geleerd!"

Jasper:

"In de gesprekken heb ik een aantal nieuwe inzichten gekregen waardoor ik nu anders tegen mezelf aankijk. Vooral de zelfcompassie heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik voelde me ook veilig om mijn verhaal te vertellen."

Anoniem (relatietherapie):

"Relaties, daar heeft ze echt een passie voor. Terwijl wij wat uitgeblust op de sessie verschenen, kwamen we toch weer met nieuwe hoop naar buiten. Telkens aan het werk gezet met oefeningen, het heeft ons meer verbinding gebracht."

John:

"Deze therapeut is eerlijk en transparant. Als ze merkt dat iets niet werkt, dan bespreekt ze dat en zoekt ze samen met jou naar een andere manier om in beweging te komen."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Sonja Tielman in Amsterdam West en in Amstelveen

Sonja Tielman

  • Ervaren psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook buiten kantooruren
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen